Gode tips til indretning af din lille lejlighed

bolig

Bor du i en mindre lejlighed? I så fald kan det være noget af en opgave at få plads til alle sine ting, uden lejligheden kommer til at virke proppet og kaotisk. Der er heldigvis et par gode og brugbare tips, du med fordel kan følge, såfremt du skal indrette din lille lejlighed. Ved at følge disse råd vil du uden tvivl kunne få mest muligt ud af den minimale plads, du har, og dermed opnå den mest hensigtsmæssige indretningsløsning.

Undgå store møbler, men vælg i stedet flerfunktionelle møbler

Det første råd giver muligvis sig selv, men du bør uden tvivl undgå at investere i store og klodsede møbler såsom en stor hjørnesofa, en stor reol eller et stort spisebord med dertilhørende store stole.

Det vil nemlig begrænse dine indretningsmuligheder markant, og i stedet bør du vælge mindre møbler, som giver dig mange muligheder. Ydermere bør du investere i møbler med flere funktioner såsom en sovesofa, der både er en seng og sofa, eller et bord, der både fungerer som dit skrive- og spisebord.

Del din lejlighed op i mindre rum med lette afskærmninger

Hvis du skal indrette en lille lejlighed, kan det også være en fordel for dig at dele lejligheden op i flere mindre rum. Det kan du for eksempel gøre med en let afskærmning såsom en reol, så din etværelseslejlighed pludselig rummer mange flere funktioner. Det handler desuden om at udnytte pladsen mest muligt ved at tænke i alternative opbevaringsløsninger.

Under en sofa eller seng kan du for eksempel opbevare alt fra tøj og sko til håndklæder og sengetøj, ligesom at knager er en rigtig smart opbevaringsløsning i de lejligheder, hvor der ikke er megen plads. Det handler om at udnytte de få muligheder, der er i en mindre lejlighed. 

Invester i store spejle, og udnyt pladsen på væggene

Hvis du gerne vil have, at din lille lejlighed skal fremstå større, end den reelt set er, bør du ydermere investere i nogle spejle til dit hjem. Det smarte ved www.mynewart.dk er nemlig, at de skaber illusionen om, at rummene i din lejlighed er meget større, end de er, og her kan du med fordel købe et par store spejle og hænge dem op i enten din stue eller soveværelse.

I mindre lejligheder bør man generelt udnytte pladsen på væggene bedst muligt, og det kan du også gøre ved at købe billeder til væggen såsom plakater eller nogle hylder, hvor du kan opbevare bøger, placere planter eller billedrammer. Ved at følge ovenstående råd vil du med garanti kunne udnytte pladsen i din lejlighed bedst muligt, uanset hvor stor den er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *