Sex på festival

Sundhed

Sommeren er godt igang og en hel del danskere har været til festivaler i de seneste par uger. Hvis man er til fed fest, høj musik og dejlig afslappet stemning, så er festivalerne så absolut noget for én. For til en festival stopper festen aldrig!

Samtidig kan en festival være et rigtig godt sted at nyde mennesker – eller blot at have nye oplevelser med dem man allerede kender. 

Mød en ny 

Fordi der netop er så afslappet en stemning på de fleste festivaler, så er det rigtig nemt at finde nogle nye mennesker, der kan blive til ens venner. Nogle ser man kun på festivalen og de bliver ens ’festivalvenner’, imens andre faktisk kan gå hen og blive rigtig gode venner på længere sigt, når festen engang er forbi og alle er taget hjem.

Samtidig er festivaler jo også et oplagt sted at finde nye ’bekendtskaber’ som man kan have en helt specielt form for sjov med. Det er ikke for ingenting, at man skal huske at tage kondomerne med, når man tager til festival. 

Måske møder du en høj mørk fremmed ude på dansegulvet? Eller nogle søde russiske piger som synes du er lige så sød som dem.

Uanset hvilke former for bekendtskaber og relationer du får lavet dig, så handler det virkelig bare om at snakke løs med folk. Det er noget vi danskere godt kan have lidt svært med nogle gange, men til festival bliver det lidt nemmere.

Hav sjov med kæresten

Festivaler behøver jo heller ikke kun at handle om at møde nye fremmede mennesker og invitere dem med hen i sit telt. Nej, en festival kan skam også være en rigtig god oplevelse sammen med folk du allerede kender og holder af, som for eksempel din kæreste.

På en festival kan i få lov til at se hinanden i et lidt andet lys, end i er vant til i dagligdagen, og kan nyde hinanden på en lidt anden måde, end i har gjort indtil nu. En festivalstur kan nogle gange hjælpe lige så meget som sexlegetøj til at pifte stemningen.

Nogle gode festivalsoplevelser sammen kan i hvert fald være med til at højne spændingen lidt mellem jer og sætte lidt glød på jeres parfold. Parforhold kan jo godt køre lidt ind i den samme trummerum efter et stykke tid, så derfor skal der nogle gange noget helt nyt til for at holde gnisten ved lige.

10 thoughts on “Sex på festival

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *