Din destination for glutenfri gastronomi

Shopping

Velkommen til Løvegården, det naturskønne landbrug mellem Suldrup, Sønderup og Haverslev, hvor gastronomi og naturoplevelser forenes på smukkeste vis. På gården finder du en unik gårdbutik, der er dedikeret til glutenfri gastronomi, og som tiltrækker besøgende fra nær og fjern med sit eksklusive udvalg af glutenfrie delikatesser.

Høj kvalitet og bredt udvalg

Løvegårdens gårdbutik tilbyder et bredt udvalg af glutenfrie produkter af højeste kvalitet. Fra friskbagt brød og kager til hjemmelavede specialiteter og lækre snacks, er der noget for enhver smag og behov. Hvert produkt er omhyggeligt udvalgt og fremstillet med fokus på at tilgodese de særlige krav fra kunder med glutenintolerance.

Udvalget spænder blandet andet over:

 • Glutenfri mel
 • Glutenfri spegepølse
 • Glutenfri saucer
 • Glutenfri slik
 • Glutenfri snacks
 • Glutenfri suppe
 • Glutenfri brød
 • Glutenfri boller
 • Glutenfri franskbrød
 • Glutenfri kiks
 • Glutenfri knækbrød
 • Glutenfri kuvertbrød
 • Glutenfri rugbrød
 • Glutenfri tærter
 • Glutenfri kage
 • Glutenfri træstammer
 • Glutenfri æbletærte
 • Glutenfri hindbærsnitter
 • Glutenfri lagkagebunde
 • Glutenfri morgenbrød
 • Glutenfri øl
 • Glutenfri pilsner
 • Glutenfri stout
 • Glutenfri ale
 • Glutenfri pale ale
 • Glutenfri saison
 • Glutenfri tripple
 • Glutenfri double
 • Glutenfri gavekurve
 • Glutenfri tilbud

Unikke glutenfrie specialiteter

Udover det store udvalg af basisvarer tilbyder gårdbutikken også unikke glutenfrie specialiteter og eksklusive produkter, som man sjældent finder andre steder. Med fokus på lokale råvarer og international inspiration kan du være sikker på at finde spændende og velsmagende produkter, der skiller sig ud fra mængden.

Besøg gårdbutikken

Uanset om du er en erfaren glutenfri kok eller blot nysgerrig på at udforske det glutenfrie køkken, er Løvegårdens gårdbutik et must-visit. Kom og lad dig inspirere af det store udvalg, og lad gårdens passion for glutenfri gastronomi guide dig på en kulinarisk rejse uden lige.

Løvegårdens Landhandel

Torstedvej 82

9541 Suldrup

https://www.loevegaarden.dk/

Butikken er åben alle dage kl 8-20

Webshoppen

Er du ikke i nærheden af området mellem Hobro og Aalborg i Nordjylland, kan du sagtens købe de skønne glutenfri delikatesser alligevel, for det store glutenfrie udvalg er også tilgængeligt online på Løvegårdens glutenfri webshop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *