Disse festivaller kan du opleve til sommer

Shopping

Solen og sommeren er over os, og med dette bringer der en masse fest og farver. Ønsker du at opleve en masse dejlig musik, nogle gode drikkevare og hyggelig stemning med vennerne, så kan du med fordel tage på en festival til sommer. Men hvilken festival er bedst til netop dig? Denne artikel omhandler, hvilke festivaller du kan opleve til sommer, så læs med, hvis du er interesseret i dette.

Roskilde Festival

Ønsker du at opleve en vild fest i form af en musikfestival, så skal du tage et smut til Roskildefestival! Dette er nemlig Nordeuropas største festival, men er mere en blot musik, kunst, mad og fest. Her har du nemlig 8 hele dage med fællesskab og mangfoldighed. Festivallen foregår fra lørdag d. 29. juni til søndag d. 7. juli. Her har du blandt andet mulighed for at opleve internationale navne som Cardi B, Travis Scott, Vampire Weekend og mange, mange flere. Hvis du i stedet ønsker at holde din helt egen fest, så kan du få tips til hvordan du gør dette bedst muligst her.

Alkohol festival

Er du ikke så interesseret i musikdelen på en festival, men måske mere alkoholdelen? Så kan du vælge at tage på en alkohol festival til sommer! Hvad end du er til gin, rom, øl eller noget helt fjerde, så er dette at finde! Hvis du eksempelvis er til en rom festival, kan du finde sådan en i København. Eller er du mere til øl, kan du tage vennerne under armen til en ølfestival til sommer. Her vil I uden tvivl få en masse hyggelige timer til at gå under den bagende sol til sommer.

Tinderbox

Tinderbox er en musikfestival i Odense beliggende i Tusindårsskoven, og har forgået hvert år siden 2015. Deres slogan er ”where words fail, music speaks”. Her kan du årligt opleve en masse lækker musik i lækre omgivelser. Festivallen foregår torsdag d. 27. juni til lørdag d. 29. juni. Her har du mulighed for at opleve navne som Billie Elish, Miley Cyrus og Suspekt. 

Smukfest

Smukfest er Danmarks 2. største festival, og foregår i Dyrehaven i Skanderborg. Her er stemning af en kæmpe festivalby, idet størrelsen på stedet svarer til Fredercia. Der er cirka 55.000 daglige gæster, og her er lagt op til den helt store fest. Smukfest foregår onsdag d. 7. august til søndag d. 11. august. Her har du mulighed for at høre Robbie Williams, Kesi, Hugo Helmig og mange flere.

1 thought on “Disse festivaller kan du opleve til sommer

  1. I used to be recommended this blog through my cousin. I’m now not
    positive whether or not this put up is written by way of him as no one else recognize such
    distinctive approximately my difficulty. You are amazing!

    Thanks!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *