Vapeson – Vanedannende varm velduftende vaping

Sundhed

Vapeson, også kendt under navnet Hangsen, er en global producent af e-juice. E væskerne kommer i et væld af smagsretninger, hvor hver og en er en eksplosiv oplevelse af dampende lækker smag. Ligesom damp har firmaet udviklet smagsoplevelser der går i alle retninger og lader drømme og damp stige til nye højder. 

Asiatisk mystik, amerikansk kvalitet, nordisk friskhed

Som ovenstående antyder er Vapeson e væske et meget internationalt mærke. Med kinesiske rødder, 2 hovedkvarterer, salg i over 85 lande, en global markedsandel på 5,7% og med over 500.000 solgte e-væsker årligt må Vapeson siges at være sand magtfaktor i dampverdenen. Virksomhedens grundlægger er manden bag PG/VG-blandingen, selve grundtanken bag dampning, så der er vitterligt tale om en rygende succes. Og med millioner af trofaste dampere verden over kan vi godt love dig smagsgaranti. 

Bred smag, hot damp

Siden virksomhedens opstart i år 2009 er der løbende kommet flere og flere smagsoplevelser til, og i dag er der over 500 forskellige med alt fra tobak over frisk forførende frugt til skønne søde sager som cola, lakrids og vanilje. Alle er af farmaceutisk kvalitet samt sikkerheds- og fødevaregodkendt, dvs. alle ingredienser er fundet egnet til menneskeindtag og samtidig af højeste kvalitet. 

Især er virksomheden kendt for sine forskellige fantastiske smagsoplevelser af tobak. Her vil vi fremhæve de underskønne PR Tobacco og RY4, der begge kombinerer den klassiske smag af tobak med skandinavisk friskhed samt Rød USA Mix der emmer af skøn amerikansk tobacco. Med andre ord er Vapeson ideel til dig der lige er begyndt at dampe og gerne vil bibeholde følelsen af at ryge samtidig med at du trapper stille og roligt ned. Du bør dog ikke indskrænke dig til en smagsoplevelse, da Vapeson vitterligt er en perlerække af dampende smagsåbenbaringer med noget for enhver damper. 

Hos Easy to Smoke har vi samlet det ypperligste af perlerækken af vores absolutte favoritter, og vi kan trygt love dig at dine rygedrømme vil gå op i røg, når du først har prøvet Vapeson. Kvaliteten er høj og priserne lave, så du kan trygt prøve flere forskellige for at finde din favorit. 

Vildt vanedannende – for stærkere sundhed

Meget i linje med amerikanske værdier er disse e-væsker meget ligetil – der er ingen underlige navne, men tværtimod får du præcist, hvad smagsoplevelsen lover, så du skal bare finde den ønskede smagsvariant, skrue det børnesikrede låg af, hælde på, og så er du ellers klar til damp. 

Alle udvalgte smagsoplevelser er 10 ml. dampende eksplosion af åbenbaring, der i modsætning til de fleste e-brands kommer i en VG/PG-blanding på 30/70, hvilket betyder at væsken er lidt tyndere end den sædvanlige 50/50. For dig og dampen betyder det en mere intens smag, en smule mindre damp og lidt mere halskrads. Men uanset hvad du vælger fra Vapeson, vil det give dig en oplevelse der lader dampen stige til hidtil ukendte højder. 

E-væskerne kan i princippet bruges til alle e-cigaretter, men de er særligt velegnet til pod-systemer og små AIO-cigaretter. Grundet væskens lidt tynde konsistens vil vi derfor ikke anbefale dig at bruge den i en sub-ohm-tank – oplevelsen vil blive vandet. 

Som allerede nævnt er især tobak en fremtrædende smagsvariant, men vi kan så sandelig også love fuld værdi for dampen hvis du prøver den skønne Spearmint der smager af menthol-tyggegummi eller Frugt Mix der emmer af friskplukket frugt og friskhed. Uanset hvad du vælger, vil du hurtigt kunne nedtrappe din rygning og stå tilbage med en forførende frisk følelse af struttende sundhed. E-væskerne kommer ikke bare i et væld af forskellige smagsoplevelser, men også i forskellige nikotinstyrker, nemlig 0, 6, 12 og 18 mg. Nikotinstyrken indikerer et omtrentligt niveau for ens forbrug af cigaretter, dvs. en styrke på 12 mg. svarer typisk til nikotinindtagelsen for 12 cigaretter dagligt. 

Læs her mere om fordelene ved at skifte nikotincigaretter ud med e-cigaretter og e-væske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *