Hund som sidder

Sådan tager du din hund med på festival

Ikke-kategoriseret

Annoncør betalt indhold

Sommeren betyder festival for mange, men for nogle kan det være svært at efterlade deres hund derhjemme i flere dage. Ved nogle festivaler er det muligt at have sin hund med. Her kan du læse mere om, hvordan du gør din hund klar til en festival.

Vælg en mindre festival

Jo større festivalen er, jo mere arbejde er det at have din hund med. Campingområdet kan være decideret kaos, hvilket kan være stressende for din hund. Du vil også helst gerne undgå, at din hund kan blive væk i folkemængden. Selvom større festivaler tit er en smule federe, så er de også langt mindre hundevenlige. Derudover er der også større mulighed for, at du må have din hund med til mindre festivaler. Hvis du er i tvivl om du må have din firbenede ven med, så er det en god idé at kontakte arrangørerne bag festivalen inden.

Festivalscene med publikum

Sørg for at have udstyr med til din hund

En festival kræver meget udstyr, både når det kommer til mennesker og hunde. Du skal selvfølgelig have sele og snor med, så du kan have styr på din hund under hele festivalen. Her er det især en god ide at have en hundesele i stedet for kun halsbåndet, da selen sørger for at fordele trykket fra snoren ud på et større areal. Derudover skal du også sørge for at have med til mad. Det skal både væres snacks som hjortegevir som din hund kan gnave på, når I ikke bevæger jer rundt. Derudover skal du også sørge for at have med til foder, hvis der ikke er noget hundevenligt på festivalen. Du skal selvfølgelig også sørge for at have en vandskål med, så din hund kan køle ned og holde sig hydreret i sommervarmen. Hvis du ikke vil gå rundt med en stor skål under hele festivalen, kan du investere i en skål, som kan kollapse.

Hund i festivalstol

Find ordentlig overnatning

Der er meget larm på en festival, hvilket man ikke kan undgå. Det er også om natten, hvor folk stadig er i gang med at feste og varme op til næste dag. Festivaler er kendt for at have fester overalt, men det er ikke de bedste omgivelser til en hund. Din hund har brug for at hvile, og du skal huske, at deres hørelse er langt bedre end din. Det betyder, at fester til langt ud på natten, kan gøre det ekstra svært for dem at finde ro om natten. Hvis du er indstillet på at skulle have din hund med, så kan det være en god ide at gå efter en familiefestival. Her plejer der også at være børn til stede, hvilket betyder, at campingområdet typisk er mere roligt om natten. Hvis du ikke vil undgå de større festivaler, så kan du overveje at finde overnatning væk fra festivalpladsen. Hvis du bor i området, kan du tage hjem og sove. Hvis du ikke har mulighed for det, kan du bo hos en ven eller betale for at overnatte på et hotel eller leje en ferielejlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *